Svetovanje

  • Svetujemo vam pri ustanovitvi ali nakupu podjetja (d.o.o., sp in podobne pravne oblike), pomagamo vam izbrati pravo obliko delovanja vašega novega podjetniškega posla.

 

  • Svetujemo vam na področju nakupa žlahtnih kovin (zlato, srebro) kjer vam zagotavljamo najnižjo ceno nakupa, ter najvišjo ceno odkupa žlahtnih kovin.                                                                                                                                      klik vas poveže na svetovno borzo zlata in srebra

  • Svetujemo vam na področju pridobovanja sredstev doma in v tujini, za vašo dobro poslovno idejo vam pomagamo pridobiti morebitne vlagatelje v vaš produkt in za njega izvedemo vpis v Uradu za intelektualno lastnino RSkjer vaš produkt ustrezno zaščitimo kot vašo blagovno znamko.

Za vas vodimo vse vrste projektov od začetka pridobivanja dokumentacije do končnega obratovanja in predaje v namensko uporabo.

 

Storitveni servis

STORITVENI SERVIS

ŠIVANJE PO MERI TER POPRAVLJALNICA OBLAČIL

Želja vsakega človeka je, da je za posebno priložnost najlepši in občudovan, pa naj bo to za osebno praznovanje ali poslovno srečanje. Zato smo našo ponudbo oplemenitili z izdelavo unikatnih večernih slavnostnih oblačil kot tudi z vsemi vrstami oblačil po meri.

V naši šivalnici vam izdelamo vse vrste oblačil, kot so:

  • ženska poročna obleka

  • ženska večerna oblačila

  • svečane in maturantske

Za vas po meri izdelujemo tudi delavna oblačila za kuharje, natakarje ter recepcijsko osebje. 

V naši šivalnici izvajamo tudi popravljanje vseh vrst oblačil, kot so krajšanje, oženje, širjenje, krpanje in podobno, opravljamo pa tudi storitev preoblačenja gumbov, in sicer naslednjih dimenzij: 18, 22, 24, 28, 30, 36, 44, 50.

Naročite se za obisk tule!

 

ŠIVANJE IN IZDELAVA MASKOT

Za vas izdelujemo maskote in kostume človeške velikosti. Dobra maskota bistveno pripomore k prepoznavnosti vašega podjetja in blagovne znamke. Marketinške akcije so lažje, zabavnejše, prepoznavnejše in uspešnejše. Maskote so izdelane iz vrhunskih materialov in so tehnično in umetniško dovršene. Maskoto izdelamo po vaši predlogi ali pa jo skupaj razvijemo do končnega izgleda.

poglejte si naše izdelke:

Zmajček Ferdo Radio Zeleni val

Ptič Kos JKP Grosuplje